Band

Ramon Brauer

Deze energieke frontman is al jaren het hart van ZENZATION. Met zijn krachtige stemgeluid of dat nu een stevige Rock-cover, of een Ballade zingt, als leadzanger draait Ramon zijn hand nergens voor om. Zijn gitaar is zijn verlengstuk waar alle emoties ervan af spetteren.

Noël Jilissen

Muziek is een grootte passie het leven van Noël. Als bassist vormt hij een stevige basis binnen ZenZation. Daarnaast is hij de regelaar in de band. Noël is niet meer los te krijgen is van zijn basgitaar, maar gelukkig maakt hij graag tijd vrij voor zijn familie en vrienden. En natuurlijk is er altijd ruimte om nog even te ‘chillen’. Op het podium staat Noël altijd weer te ‘grooven’ op de ‘maximaal pompende hits’. Een doorzetter met een sterke eigen mening. Geobsedeerd door muziek maar tegelijkertijd zorgzaam voor iedereen om hem heen.

Peter van Vegchel

Peter, de man die bijna alles kan. Ja inderdaad, bijna alles! Hij is de organisator en de technische man.Met zijn zinderend gitaarspel, dikke sound en een rustige moves, die wel overigens mee zwiept op de maten van de muziek, zorgt hij er voor dat de ogen van de dames en gitaar fetisjisten steevast op hem zijn gericht.

Rob Peeters

Het, altijd ritmisch, kloppende hart van de band. Rob vormt als drummer de rode draad binnen de klanken van ZenZation. Als jongste van de vier kan hij blijkbaar blijven leren en blijven verrassen met zijn timing en techniek. Als onze bus rijder met gevoel voor humor,komen die grappen zeer scherp en breinbreken en een perfecte, maar zeer snelle, voorbereiding. De andere bandleden kunnen er gelukkig nog steeds om lachen. ZenZation heeft aan Rob een gezellige, doelgerichte en betrouwbare drummer die weet waar hij voor staat.

Copyright 2017 ZenZation